Izvor: RTS, 29.Nov.2020, 19:59

Zvezda sa tri gola ispratila Rad

Lider Superlige Srbije, tim Crvene zvezde, lako je i ubedljivo na na svom stadionu pobedio Rad rezultatom 3:0, u meču 16. kola.
Crveno-beli, nakon velike pobede u Gentu (0:2), a koja će vervatno značiti i proleće u Evropi, nastavljaju svoj pohod ka četvrtoj uzastopnoj tituli u domaćem prvenstvu.
Zvezda je prva na tabeli sa devet bodova više od večitog rivala, a protiv ”građevinara” želi da pobedom tu prednost i sačuva.
Tok meča pratite na našem portalu...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezdaši hvale Dekija i ''sedmoricu mladih'', Kahriman im onemogućio potpuni užitak (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020

Pobeda nijednog trenutka se nije dovodila u pitanje, nešto drugo je ovoga puta oduševilo Zvezdine navijače...Crvena zvezda je večeras u 16. kolu Superlige savladala Rad na ''Rajku Mitiću'' sa 3:0, a ono što je ostalo upešatljivo jeste da su crveno-beli u finišu meča igrali sa čak sedmoricom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.