SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina ubedljiva, preokret u Lučanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 20:45

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina ubedljiva, preokret u Lučanima

Uzbudljiv duel u Dragačevu.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu ekipu Radnika 3:0, dok je Radnički iz Niša pobedio je u Lučanima ekipu Mladosti 2:1 u mečevima 12. kola Mozzart bet Superlige.

Golove za Vojvodinu postigli su Norman Kempbel u osmom, Aleksa Vukanović u 11. i Radomir Milosavljević u drugom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena.

Klub iz Novog Sada se nalazi na petom mestu na tabeli sa 17 bodova, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Radnik 14. sa devet. Vojvodina će u narednom kolu gostovati Čukaričkom, dok će Radnik u Surdulici igrati sa Železničarem.

Uzbudljivo je bilo u Lučanima gde je Radnički iz Niša slavio posle preokreta.

Domaći fudbaleri su poveli golom Patrika Frideja u 35. minutu iz penala. Radnički je do trijumfa stigao golovima Miljana Škrbića u 71. i Vanje Ilića u 81. minutu.

Radnički je trenutno 12. na tabeli SLS sa 11 bodova, dok je Mladost osma sa 15. Mladost će u narednom kolu gostovati kragujevačkom Radničkom, dok će niški Radnički na svom terenu dočekati Spartak.

U ponedeljak će biti odigran poslednji meč 12. kola SLS, a u Pančevu od 18 sati sastaće se Železničar i IMT.

SUPERLIGA SRBIJE, 12. KOLO

Petak:

Novi Pazar - Čukarički 1:0 (0:0)

Napredak - Radnički Kragujevac 1:3 (0:0)

Spartak - Partizan 0:3 (0:0)

Subota:

Crvena zvezda - Javor 3:2 (1:0)

Voždovac - TSC 1:1 (0:0)

Nedelja:

Mladost - Radnički Niš 1:2 (1:0)

Vojvodina - Radnik 3:0 (3:0)

Ponedeljak:

Železničar - IMT (18)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.