SUNOVRAT: Osvojio je 5 TITULA! Sa reprezentacijom je bio treći na SVETU, sada je REKORDER po primanjima u 4. ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 18:57

SUNOVRAT: Osvojio je 5 TITULA! Sa reprezentacijom je bio treći na SVETU, sada je REKORDER po primanjima u 4. ligi

Povrede su ga pregazile.

Proslavljeni nemački reprezentativac i nekadašnji defanzivac Bajerna iz Minhena Holgar Badštuber igraće u 4. ligi ove države.

Petostruki šampion Bundeslige sa Bavarcima i osvajač bronzane medalje na Mondijalu 2010. godine sa Pancerima, nema mesta u ekipi Štutgarta, koji je odlučio da ga pošalje u svoj "B" tim!

Razlog tome je što Švabe u prvoj ekipi računaju na druge defanzivce. Bilo je to jasno već posle prvog test meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pripremama, kada je nekadašnji partner Filipa Lama u Minhenu, u pobedi nad Sandhauzenom (3:0) odigrao mizernih 15 minuta. Čak je i 19-godišnji Antonis Aidonis dobio veću minutažu.

Holger @Badstuber spielt in den Planungen des @VfB keine Rolle mehr. Statt im Erst- soll er nun im Viertliga-Team mittrainieren. Der frühere Nationalspieler ist am Tiefpunkt. Wie konnte es so weit kommen? https://t.co/NWnezTS2Ie #VfB #Badstuber pic.twitter.com/7f0iaXzd8O

— Danny Galm (@Danny_Galm) August 18, 2020

Holgara su tokom karijere pregazile povrede, pa iako je prošle sezone pomogao Švabama da se vrate u Bundesligu, odigravši 19 mečeva u Cvajti, morao je da načini čak tri koraka unazad!

Ako ništa drugo, bar sa finanijske strane Badštuber može i mora da bude zadovoljan, jer će mu ostati plata od 2.500.000 evra godišnje, što će ga verovatno učiniti najplaćenijim fudbalerom u 4. rangu bilo koje lige na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.