STROGI KARANTIN: Mihajlović terapiju počinje u POTPUNOJ izolaciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STROGI KARANTIN: Mihajlović terapiju počinje u POTPUNOJ izolaciji (FOTO)

Dijagnostikovana je leukemija.

Borba Siniše Mihajlovića sa leukemijom se nastavlja. Šefu stručnog štaba Bolonje i nekadašnjem selektoru Srbije dijagnostikovana je opaka bolest, ali su prve mere već preduzete. Kako prenosi list Korijere del Bolonja, Mihajlović će biti smešten u karantin, i to na odelenje u koji ne spoljašnji vazduh ne može da uđe. U posetu će moći da dolaze samo članovi najuže porodice. Zbog toga je nekadašnji saigrač i veliki prijatelj Roberto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Manćini posetio, ali samo na kratko.

- Bio je to dug prijateljski zagrljaj, kojim je Manćini želeo da prenese poruku Siniši da je uz njega. Nije smeo dugo da se zadrži u sobi, ali je želeo da dođe barem nakratko - naveo je izvor pomenutog lista.

Takođe je opisano i kako se Mihajlović ponaša.

- Od dolaska svima je pokazao temperament čoveka koji je zaista ostao bez suza i sada je spreman da se suoči sa borbom protiv leukemije. Tokom razgovora sa lekarima on je pokazao da savršeno razume dinamiku izazova pred kojim se nalazi, odnosno da bitka neće biti kratkotrajna. Biće mu potrebno mnogo strpljenja i snage - kazao je jedan od zaposlenih u bolnici u Bolonji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.