Jahanje na Fruškoj gori, kvalitetan boravak u prirodi (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 14:41

Jahanje na Fruškoj gori, kvalitetan boravak u prirodi (AUDIO)

“Šumska štala" je jedinstveno mesto za jahanje konja na Fruškoj gori koje nudi kvalitetnu obuku u jahanju, brojne mogućnosti za terensko jahanje i divne konje za druženje. 
Kome je ova škola jahanja namenjena i zašto bi mogla da postane lepa nova aktivnost u vašem životu, čuli smo od instruktora jahanja Dragana Lauša koji je govorio za Jutarnji program Radio Novog Sada.
Po rečima našeg sagovornika ove godine se Letnji konjički kamp za decu od 8 do 18 godina organizuje u periodu od 30. juna, na svake dve sedmice. U kampu se boravi od nedelje posle podne do petka posle podne.
Dodatne informacije se mogu pronaći na veb-sajtu sumskastala.rs...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.