STRIPTIZ

Izvor: Kurir, 26.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRIPTIZ

Trening fudbalera Italije u Firenci nakratko prekinule dve golišave devojke

Fudbaleri italijanske reprezentacije imali su neočekivane goste na treningu u nedelju uveče u Firenci, gde se pripremaju za predstojeće Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj. U kamp Koverčano iznenada su upale dve oskudno obučene devojke. Marijana Pulja Martinez, mis Venecule 2006, i Liza dala Vija, profesionalna plesačica iz Milana, na svoj način su pozdravile igrače.

Pulja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u bikiniju utrčala na trening, dok se Dala Vija bacila u zagrljaj fudbaleru Udinezea Fabiju Kvaljareli i počela da ga ljubi. Selektor Roberto Donadoni, koji je taman počeo trening, bio je zaprepašćen pojavom nezvanih gošći.

- Možda bih mogao da kažem da je sve namešteno. Ali, ovakve stvari se dešavaju. Iako su se dobro zabavili, igrači su već zaboravili ovaj događaj - kazao je Donadoni.

Smišljenu akciju dve atraktivne devojke u pratnji brojnih paparaca brzo su prekinuli čuvari reda, koji su utrčali za njima na teren i odvojili ih od igrača. Svi fudbaleri su sa osmehom pratili šta će uraditi nenajavljene gošće, a najviše se opario Kvaljarela, koga su saigrači prozivali čitavo veče. Predstava je najviše odobravala Đanluku Zambrotu, Fabija Kanavara i Antonija Kasana, koji su uglas navijali za golišave lepotice. Namćor Đenaro Gatuzo bio je po običaju smrknut, tako da i nije odgovorio na dobacivanje Lize dala Vije.

Marijana Pulja Martinez i Liza dala Vija privukle su veliku pažnju medija, a većina italijanskih novina komentariše da su akciju dobro isplanirale kako bi dobile na popularnosti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.