STRAVIČNA TRAGEDIJA Fudbaler poginuo u Ulici Slavka Kolara: Pero, počivaj u miru klub se oprostio

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 17:22

STRAVIČNA TRAGEDIJA Fudbaler poginuo u Ulici Slavka Kolara: "Pero, počivaj u miru" klub se oprostio

Neka mu je laka zemlja.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 23:50 u Velikoj Gorici, u Ulici Slavka Kolara, poginuo je 22-godišnji vozač, izvestila je u subotu zagrebačka policija. U pitanju je fudbaler Petar Bartolić.

Na mestu nesreće 22-godišnji vozač je smrtno stradao, a 21-godišnji putnik iz vozila teško je povređen i lekarska pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

U nesreći je, objavio je FK Mraclin, poginuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihov fudbaler.

- Dragi prijatelji, velika tuga... protekle noći u nesreći preminuo je naš igrač, naš dragi Pero... Van terena ponekad nenametljiv, ali uvek spreman na šalu i osmeh... ali zato na terenu brz, prodoran, sjajnog driblinga, igrač vica... igrač koji je u sekundi naše navijače dovodio od uzbuđenja do ludila... Porodici i prijateljima želimo puno snage! Pero, počivao u miru.... Nije više nekih s nama, ali Graba pamti sve. Sve fudbalske aktivnosti ovoga vikenda su otkazane... - napisali su iz kluba.

Bartolić je prve fudbalske korake započeo u tom klubu još 2012 . godine igrajući u mlađim kategorijama do 2016. godine kada odlazi u Kurilovecl.

Karijeru zatim nastavlja u Hrvatskom dragovoljcu. Na leto 2019. godine vraća se u Mraclin gde nastupa u ekipi koja izborila Jedinstvenu županijsku ligu 2020. godine. Kasnije je narednih sezonu i po nastupao u novočičkom Dinamo Hidrelu.

Uoči zimskih priprema ove godine Bartolić se vratio tamo gde je i počeo karijeru, na mraclinsku Grabu. Pre nešto više od dve nedelje, 20. januara potpisao je novi ugovor s klubom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKA TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Mladi fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći! Ceo klub PLAČE za njim

Izvor: Kurir, 06.Feb.2022

Mladi fudbaler Petar Bartolić. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 23:50 u Velikoj Gorici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.