STRANI NOVINAR GA PROVOCIRAO: Piksi napravio OVAJ potez rukom, a onda izneo jasan stav - DVA PUTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 17:29

STRANI NOVINAR GA PROVOCIRAO: Piksi napravio OVAJ potez rukom, a onda izneo jasan stav - DVA PUTA

Idemo dalje.

Srbija igra protiv Kameruna u ponedeljak od 11 časova u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva, a dan ranije održava se konferencija na kojoj su prisutni srpski selektor Dragan Stojković Piksi i golman Vanja Milinković-Savić.

Prvo pitanje stranih novinara ticalo se spora oko zastave "Nema predaje" u svlačionici Srbije i postupka koji je FIFA pokrenula protiv naše reprezentacije.

- Sledeće pitanje, sledeće pitanje - samo je odmahnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Piksi i nije želeo uopšte da se bavi ovom temom.

Odličan stav selektora Srbije koji ne dopušta da se bilo koje "nesportske" teme ubace u konferenciju koja bi trebalo da se tiče samo fudbala.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIKSI ZAPRETIO KAMERUNCIMA: Igraćemo sa najjačim timom, idemo na pobedu! U toku konferencije prekinuo novinara zbog zastave Kosmeta

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Nov.2022

Vreme je da čujemo šta to naš selektor ima da poruči, saopšti i analizira pred medijima u Kataru. Dragan Stojković i Vanja Milinković-Savić pred meč sa Kamerunom Prvo pitanje je bilo o zastavi za koju je već sve rečeno, a Piksi nije ni želeo da čuje pitanje. Usledilo je pitanje i oko meča...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.