Srbija se sprema za Kamerun – tu su Mitrović, Sergej, Vlahović...

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 11:29

Srbija se sprema za Kamerun – tu su Mitrović, Sergej, Vlahović...

Stefan Smuđa, naš novinar koji izveštava iz Katara, donosi vam prilog o reprezentaciji Srbije.

Fudbaleri Srbije u ponedeljak od 11 časova igraju protiv Kameruna u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva.

Maločas je završen i trening srpskog nacionalnog tima, na kome je b92.net imao svog predstavnika.

Prvih 15 minuta treninga bilo je otvoreno za medije, a na terenu su bili svi srpski reprezentativci, uključujući i Filipa Kostića, Dušana Vlahovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića.

Fudbaleri Srbije odradili su u Dohi poslednji trening pred meč protiv Kameruna po jakom suncu i na temperaturi od 32 stepena Celzijusa.

Selektor Dragan Stojković Piksi izveo je na teren fudbalere od 11.30 sati po lokalnom vremenu kako bi se, bar donekle, aklimatizovali na uslove koji ih čekaju sutra, kada meč počinje u 13 sati po čokalnom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Al Smuđa na treningu Srbije: Dobre vesti za Piksija VIDEO

Izvor: B92, 27.Nov.2022

Stefan Smuđa, naš novinar koji izveštava iz Katara, donosi vam prilog o reprezentaciji Srbije...Fudbaleri Srbije u ponedeljak od 11 časova igraju protiv Kameruna u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva...Prvih 15 minuta treninga bilo je otvoreno za medije, a na terenu su bili svi srpski reprezentativci,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.