STOJKOVIĆ SE JAVNO IZVINIO: Nisam smeo to sebi da dozvolim, za Srbiju bih skočio sa Beograđanke

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOJKOVIĆ SE JAVNO IZVINIO: Nisam smeo to sebi da dozvolim, za Srbiju bih skočio sa Beograđanke

Golman Partizana je priznao da ga je sada sramota zbog izjave da će vratiti srpski pasoš Golman Partizana Vladimir Stojković izvinio se zbog izjave koju je dao posle 158. večitog derbija, a koja je dospela u žižu sportske javnosti.On je tom prilikom, besan zbog toga što je priznat “sporni” gol Ričmonda Boaćija kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Crvena zvezda izborila nerešen rezultat (1:1), rekao da ga je prvi put sramota što je Srbin i da će se narednog dana odreći srpskog pasoša.Stojković je sinoć, gostujući u emisiji "Ami Dži šou" na TV Pink, priznao da se sada srami zbog takve izjave. PROČITAJTE JOŠ: STOJKOVIĆ SE PREDOMISLIO, NE VRAĆA PASOŠ: Izjave bile plod afekta usled nepojamne sudijske nepravde- Iskoristio bih priliku da se iskreno iz srca izvinim svakom Srbinu. Zvuči kontradiktorno da sam to izjavio ja koji se po 100 puta dnevno prekrstim. Moja poruka nije imala političku notu. Jednostavno, jedna sudijska odluka me je dovela do toga da kažem nešto zbog čega me je sada sramota. Svi znaju koliki sam Srbin i nisam smeo to sebi da dozvolim.Golman Partizana je tom prilikom istakao da je siguran da pogodak nije bio regularan. - Od 77. minuta sam na terenu samo pričao sa saigračima i prijateljima iza gola, novinarima, o tom golu. Samo sam o tome mislio. Mogao sam da primim gol. I dan-danas tražim dokaz da nije bio gol i tražiću ga dok sam živ. Ubeđen sam 80, 90, čak i 100 odsto da nije bio gol. Spreman sam da se izvinim ako grešim, ali sam siguran da nije bio gol.PROČITAJTE JOŠ: Vučelić: Sistemska nepravda; Vazura: Sudije su došle da odluče derbiStojković je rekao i da bi za Srbiju skočio sa Beograđanke. - Niko ko nije igrao fudbal ne može da shvati koja je to doza adrenalina kada se osetiš prodanim, odnosno kada nešto nije fer. Kako sam branio za Srbiju, tako branim i za Partizan, na žalost navijača protivničkog tima. Svim srcem čuvam ono što mi je sveto. A za Srbiju bih skočio sa Beograđanke.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ANKETA: Šta mislite o javnom izvinjenju Vladimira Stojkovića?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018

Golman Partizana je u centru pažnje...Izjava Vladimira Stojkovića posle 158. Večitog derbija, u kojoj je rekao "da ga je sramota što je Srbin i da će vratiti pasoš" podigla je mnogo prašine. Golman Partizana je u utorak uputio javno izvinjenje svim građanima Srbije zbog nepromišljene izjave...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.