STIŽE POJAČANJE IZ BUNDESLIGE: Barselona u Nemačkoj našla novog defanzivca

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE POJAČANJE IZ BUNDESLIGE: Barselona u Nemačkoj našla novog defanzivca

Katalonci odlučili.

Posle samo godinu dana provedenih na Kam Nou, Žunior Firpo će napustiti Barselonu. Šampion La lige objavio je da Španac (23) može da napusti klub, a već je određen i njegov naslednik.

Naime, čelnici Katalonaca ponovo žele da u svojim redovima vide Rafaela Gereira, levog beka Borusije iz Dortmunda. Uprava Barselone je i pre četiri godine želela da angažuje Portugalca, u vreme dok je bio prvotimac francuskog Lorijena, ali transfer nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << realizovan.

DA ALEMANHA PARA A ESPANHA?!👤👀🔵🔴

Raphael Guerreiro, lateral do Dortmund, volta a atrair Barcelona #lancenethttps://t.co/Nq355qjbKA pic.twitter.com/bfZGBhCUq6

— LANCE! (de 🏠) (@lancenet) April 1, 2020

Ceo transfer trebalo bi da bude završen za 25.000.000 evra, čak dva puta više nego što ga je Borusija platila Lorijenu 2016. kada su Katalonci prokockali zicer da angažuju Gereira kao zvezdu u usponu.

Vremešni Đordi Alba (31) ušao je u četvrtu deceniju, dok Firpo nije opravdao očekivanja, pa je Barselona kao prioritet postavila dovođenje Gereira, zbog kritične situacije na poziciji levog beka. Portugalac je od početka sezone odigrao 29 mečeva Milionere, postigao je pet golova i upisao isti broj asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.