STEVANOVIĆ POSLE PLASMANA NA EP: Nismo zadovoljni, ali to je normalno u ovom trenutku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 11:34

STEVANOVIĆ POSLE PLASMANA NA EP: Nismo zadovoljni, ali to je normalno u ovom trenutku

Vaterpolisti Srbije bez greške u Istanbulu.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović izjavio je da je njegov tim ispunio cilj plasmanom na Evropsko prvenstvo.

Srbija je izborila plasman na EP, pošto je osvojila prvo mesto na kvalifikacionom turniru u Istanbulu.

- Ispunili smo cilj koji smo imali da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo. Sigurno da u ovom trenutku nismo zadovoljni ni igrom ni ispunjavanjem nekih zadataka koje smo imali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali to je sasvim normalno jer smo u punom treningu. Putujemo danas za Ameriku, očekuju nas mnogo jači protivnici, mnogo veće obaveze tako da se nadam da ćemo napraviti iskorak u odnosu na ovaj turnir u Istanbulu - rekao je Stevanović za sajt VSS.

Završni turnir Svetskog kupa biće odigran od 30. juna do drugog jula. Srbija će u četvrtfinalu Svetskog kupa 30. juna igrati protiv selekcije SAD-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.