STEF KARI NEMOĆAN PRED DONČIĆEM: Luka pocepao mrežicu sa 39 poena! Pokuševski sprečio BRUKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 08:37

STEF KARI NEMOĆAN PRED DONČIĆEM: Luka pocepao mrežicu sa 39 poena! Pokuševski sprečio BRUKU (VIDEO)

Maestralna pratilja mladog Slovenca.

Tokom prethodne noći odigrao se veliki obračun dva velika imena NBA košarke, Dalasa i Golden Stejta predviđenih Stefom Karijem i Lukom Dončićem. Kao pobednici su izašli Dalas Maveriksi i to više nego ubedljivim rezultatom 133:103.

Stef Kari je postigao još pet trojki i nastavio da ispisuje istoriju NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lige, ali je slovenački košarkaš Luka Dončić u vrhunskoj formi što je i pokazao prethodne večeri.

U pobedi koja je uključila Maverikse u borbu za peto mesto Zapada, sve je bilo rešeno do poluvremena kada su gosti imali više od 30 poena prednosti.

Dončić je igrao tek 28 minuta tokom kojih je postigao čak 39 poena, uz to je imao još šest skokova i osam asistencija.

Stef Kari je meč završio sa 27 poena, dok je  Mulder upisao 26, a Vigins 15, dok su Fini-Smit, Hardavej i Meli bili najveća pomoć Dončiću sa po 13 poena.

Na parket su sinoć izašli i srpski košarkaši - Smailagić i Marjanović koji su dali po dva poena, dok je Bobi i isključen zbog grubog faula.

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokušvski je u pobedi Oklahome nad Bostonom u napetoj završnici (119:115) ubacio 12 poena, a imao je još šest skokova i četiri asistencije.

Time je i konačno je prekinut crni niz košarkaša Oklahome, koji su uspeli da spreče istorijsku blamažu, pa tako neće ostati upamćeni kao generacija Tandera koja je ostvarila najveći broj uzastopnih poraza u jednoj sezoni.

This is not tanking, guys. pic.twitter.com/BUyDVDFSE9

— 𝘽𝙤𝙤𝙢𝙩𝙤𝙬𝙣 𝙃𝙤𝙤𝙥𝙨 (@BoomtownHoops) April 28, 2021

NBA REZULTATI:

Boston - Oklahoma 115:119

Šarlot - Milvoki 104:114

Indijana - Portland 112:133

Toronto - Bruklin 103:116

Hjuston - Minesota 107:114

Golden Stejt - Dalas 103:133

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dončić razbio Voriorse, Aleksej 12 poena u pobedi Tandera

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2021

Luka Dončić je zvezda večeri u NBA ligi jer je dao 39 poena u pobedi oslabljenih Dalas Meveriksa protiv Golden Stejta. Pobeda je bila veoma ubedljiva 133:103. Aleksej Pokuševski je imao 12 poena u iznenađujućoj pobedi Oklahome nad Bostonom.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.