STANOJEVIĆ OPREZAN: Svestan sam šta znači utakmica u Pazaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021, 11:35

STANOJEVIĆ OPREZAN: Svestan sam šta znači utakmica u Pazaru

Meč 4. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 21 sat gostuju Novom Pazaru, a taj duel dolazi posle utakmice kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sočija (1:1 u Rusiji).

Tradicionalno, sezonu u Engleskoj otvara Superkup, odnosno Komjuniti šild, u kojem će se danas (18.15) na Vembliju sastati Mančester Siti i Lester. Biće to dobra prilika da na delu vidimo timove koji su među kandidatima za vrh tabele u predstojećoj sezoni. Kvota na Siti je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,00, na iks 3,45, a na Lester 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lester.

Trener crno-beliha Aleksandar Stanojević rekao je da tim spremno dočekuje meč protiv Novog Pazara u četvrtom kolu Superlige.

- To je sve normalno za nas profesionalce, imamo dovoljno vremena da se spremimo i odmorimo do utakmice. Potpuno spremni dočekujemo meč u Novom Pazaru - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Šef stručnog štaba crno-belih istakao je da je svestan težine gostovanja u Novom Pazaru.

- Svestan sam šta znači utakmica u Pazaru, neko iz stručnog štaba prokomentarisao je da je od poslednjih sedam utakmica u Pazaru, Partizan pobedio samo jedanput. Jasno nam je sve, šta znači igrati tamo, na koji način možemo da im se suprostavimo. Imaju iskusnog trenera. Videćemo, ulazimo sa jasnim ciljem šta nam je potrebno - rekao je Stanojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.