STANKOVIĆU STIGLO POJAČANJE: Novo lice na treninzima Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 21:12

STANKOVIĆU STIGLO POJAČANJE: Novo lice na treninzima Zvezde!

Odlučeno.

Fudbaleri Zvezde pripremaju se na Divčibarima za start sezone, a na spisku Dejana Stankovića našlo se još jedno novo ime.

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milan.

Treninzima srpskog šampiona priključen je i Marko Ćopić, talentovani golman rođen 2003. godine. Poput ostalih prvotimaca i Ćopić će trenirati na terenu tamošnjeg hotela, kako bi stica iskustvo uz ostale starije čuvare mreže.

Podsetimo, "jedinica" je u vlasništvu kapitena Zvezde Milana Borjana, dok je prva opcija za njegovog naslednika Nikola Vasiljević, a tu je i još jedan talenat iz omladinske škole crveno-belih Andrija Katić (2002). Inače, zahvaljujući sjajnim odbrnaama u Ligi šampiona za omladince, i Katić se izborio za priliku da trenira sa seniorskim timom.

U svakom slučaju, trener Stanković je nastavio praksu podmlađivanja tima. Ćopić je postao peti omladinac na pripremama šampiona Superlige, a pre njega na Divčibarima su priliku da rade dobili: Aleksa Matić (2002), napadač Ilija Babić (2002), desni bek Stefan Mitrović (2002), ofanzivac Marko Lazetić (2004). Sa druge strane, Crvena zvezda je u Inđiju na pozajmicu poslala Marka Konatara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danica Gajić, supruga Zvezdinog fudbalera Milana.

🌸 @dd_fashion_online

Објава коју дели Danica Gajić (@gajic_danica) дана 19. Дец 2019. у 3:47 PST

Honeymoon ! ❤🎆🌛

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jun 3, 2018 at 10:09am PDT

#greece #crete #summer 🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jul 13, 2017 at 10:22am PDT

🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jan 12, 2017 at 12:09pm PST

🏊❄💑

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Dec 26, 2016 at 9:02am PST

👄

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Nov 18, 2016 at 11:12am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.