STANKOVIĆ PROGOVORIO O KATAIJU: Ne volim kad je lider neko samo na priču, on je vanserijski igrač

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 13:11

STANKOVIĆ PROGOVORIO O KATAIJU: Ne volim kad je lider neko samo na priču, on je vanserijski igrač

Trener Crvene zvezde direktan.

Crvenu zvezdu u subotu očekuje meč Superlige sa Radnikom (19 časova), a već četiri dana kasnije na stadionu “Rajko Mitić” tim iz Surdulice će gostovati u meču polufinala Kupa Srbije.

Trener crveno-belih Dejan Stanković izneo je očekivanja uoči prvenstvenog megdana dva tima.

- Ne bih bio zadovoljan remijem u prvenstvu, nema razloga da igramo na nerešen rezultat, nikada nismo ni išli na remi od kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ja ovde. Ne bi se ni momci složili sa mnom da se ide na remi, ne znam zašto bi se išlo. Idemo sutra na pobedu, izaći će najjači sastav, nema razloga da bilo koga odmaramo i bilo šta kalkulišemo. Godinu dana igramo u ritmu nedelja-sreda, tako da su momci navikli i stopostotno su spremni, fokusirani i koncentrisani. Idemo na pobedu sutra i u sredu, nama su ciljevi jasni – istakao je šef stručnog štaba Zvezde Dejan Stanković.

Osvrnuo se Stanković i na učinak najboljeg strelca Surduličana i Superlige Milana Makarića.

- Svako ko dođe na Marakanu želi da se pokaže, dokaže i istakne. Dosta puta sam to govorio na našim konferencijama, tako će biti i sutra, nema razloga da ne bude i treba tako da bude. Veliko poštovanje za prvog strelca lige, nije lako postići toliko golova, moraš da imaš i momke koji rade za tebe i spremni su da se žrtvuju za ekipu da bi izbacili jednog pojedinca. Uvek vodimo računa o najboljima u protivničkim ekipama, gledamo da im „odsečemo“ ono što je najbolje i da ih „stavimo“ u problem, da na površinu izađu njihove mane, a ne vrline, tako će biti i sutra.

Stanković je pričao i o Aleksandru Kataiju koji se i pored dvomesečnog odsustva sa terena može pohvaliti odličnom sezonom.

- Katai je dokazao i pokazao šta znači biti lider. Dosta smo pričali u vezi toga i ja ne volim kada je neko lider samo na priču. Neko je lider ako ima pre svega odgovarajuće ponašanje i odnos prema saigračima, klubu, način treninga, e to je lider, a to je Katai. Uradio je ove godine neverovatan posao za momke, klub i sebe, treba samo tako da nastavi. Šta bi bilo da je igrao ona dva meseca koja je pauzirao, sigurno bi imao bolju statistiku jer je Katai vanserijski igrač – zaključio je Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotke Tee Katai, supruge Aleksandra Kataija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Katai pokazao šta znači biti lider

Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2021

Šef stručnog štaba Dejan Stanković izneo je očekivanja pred utakmicu 32. kola Superlige Srbije koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati sutra protiv Radnika iz Surdulice od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“ i istakao da će crveno-beli i u prvenstvenom duelu, kao i u polufinalu Kupa Srbije...

Nastavak na N1 televizija...

Kuman: Došli smo po trofej

Izvor: B92, 16.Apr.2021

Fudbaleri Barselone i Atletik Bilbaa igraju u subotu 17. aprila od 21.30 u Sevilji meč finala Kupa kralja.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.