STANKOVIĆ OZBILJNO RAČUNA NA NJIH: Tandem Grafičara završio u Zvezdi, krenuo stopama Gavrića i Nikolića

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 16:53

STANKOVIĆ OZBILJNO RAČUNA NA NJIH: Tandem Grafičara završio u Zvezdi, krenuo stopama Gavrića i Nikolića

Dobijaju šansu.

Fudbaleri Grafičara počeli su priprema za novu sezonu Prve lige Srbije. Razvojni tim Crvene zvezde vodiće Milija Žižić, a cilj je da se što više igrača nametne za seniorski pogon crveno-belih, kao što su to učinili Željko Gavrić i Veljko Nikolić.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

Na prvom treningu pred početak nove sezone Žižić je na raspolaganju imao 25 fudbalera: Aleksandar Stanković, Strahinja Savić, Ivan Guteša, Nemanja Stanojević, Aleksandar Lukić, Milomir Čvorić, Nikola Mikić, Matija Mrkela, Matija Gočobija, Aleksandar Todorovski, Stefan Mitrović, Uroš Blagojević, Vladimir Prijović, Nikola Stajić, Ričard Odada, Nemanja Mirosavljević, Stefan Fićović, Filip Vasiljević, Dimitrije Pobulić, Petar Piplica, Stefan Cvetković, Ilija Babić, Uroš Milovanović, Borisav Burmaz, Vanja Panić.

U timu neće biti Strahinje Erakovića i Nikole Krstovića koji će ići na pripreme sa prvim timom Crvene zvezde, kao ni dobar deo tima koji će uglavnom igrati na superligaškoj sceni.

- Grupa igrača koje sam trenirao je zaista uradila fenomenalan posao, kako u Srpskoj ligi tako i u Prvoj ligi Srbije. Upravo su ti fudbaleri dostigli vrhunac svog kaljenja u Grafičaru, jedan zavidan broj igrača je sada u prvom timu Crvene zvezde. Mene raduje, što imam određen broj igrača koji su takođe izneli teret prvoligaškoj takmičenja i koji će nastaviti karijeru u Superligi. To je dovoljna satisfakcija i priznanje da smo uradili dobar posao.

Grafičar će trenirati u Beogradu do 27. jula posle čega je planiran odlazak na Zlatibor gde će tim Milije Žižića odraditi drugi deo pripremnog perioda. Start nove sezone Prve lige Srbije zakazan je za 15. avgust.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.