STANKOVIĆ OTKRIO PRED MEČ: Ukalkulisali smo tim, imamo širok roster! Svaka utakmica nosi rizik

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 23:33

STANKOVIĆ OTKRIO PRED MEČ: Ukalkulisali smo tim, imamo širok roster! Svaka utakmica nosi rizik

Zvezdin strateg ističe da se titula ne osvaja u avgustu.

Posle dve uvodne pobede protiv Novog Pazara i Radničkog na stadionu "Rajko Mitić" u okviru Superlige Srbije, fudbalere Crvene zvezde u nedelju očekuje gostovanje šabačkoj Mačvi.

Trener Dejan Stanković istakao je će se potruditi da i ovog puta ne bude iznenađenja.

– Svaka utakmica nosi rizik. Ovo će biti treći meč u osam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana. Izlazimo iz priprema, ali spremamo se da ne napravimo kiks. Znamo kako Mačva igra i na osnovu toga ćemo se potruditi da nas ne iznenade, već da reagujemo pravovremeno i ne prospemo bodove. Neminovno je da se nekad kiksne, umor, zasićenje i svi faktori ulaze u to, ali to pravi razliku u velikim klubovima - rekao je Stanković.

Stanković je dodao i da titula ne može da se osvoji u avgustu.

– Za nas je svaka utakmica derbi, idemo bod po bod, svaki je važan. Ne gledamo tabelu, fokusirani smo na nas. Znamo kalendar, spremili smo se dobro za to. Ukalkulisali smo sve, imamo širok roster, odlične igrače. Sa velikom željom dočekujemo svaku sledeću utakmicu, ali titula ne može da se osvoji u avgustu - dodao je trener crveno-belih.

Utakmica je na programu u nedelju od 18.30.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.