Izvor: Radio 021, 08.Avg.2020, 14:35

Saničanin pred Voždovac: Konstantnost u igri recept za pobedu

Fudbaleri Vojvodine putuju u Beograd, gde će u trećem kolu Superlige Srbije odmeriti snage sa Voždovcem.

Posle dva remija u prva dva kola, navijači Vojvodine iščekuju prvu pobedu, ali činjenica da odlaze na duel Voždovcu ne olakšava ostvarivanje te želje.

Remi u prethodnom kolu protiv Čukaričkog, Vojvodini je doneo Siniša Saničanin, igrač koji je u protekloj sezoni bio jedan od "stubova" odbrane novosadskog tima. On poručuje da ih protiv Voždovca zasigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << očekuje teška utakmica.

"Voždovac je dobra ekipa, a na krovu nikada nije lako igrati. Tamo je veštački teren, što više odgovara njima koji tu svaki dan treniraju. Međutim, daćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju i osvojimo tri boda, a to možemo da uspemo samo ukoliko sve vreme budemo na konstantnom nivou i izbegnemo bilo kakve padove u našoj igri", navodi ovaj defanzivac.

On ukazuje na to da tim nije imao priliku za pauzu, ali ni za kvalitetne pripreme. Ipak, ubeđen je da će ekipa biti sve bolja kako vreme bude odmicalo.

Utakmica između Voždovca i Vojvodine igra se u nedelju, od 20:30 časova, na krovu tržnog centra "Stadion" u Beogradu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Saničanin: "Konstantnost u igri recept za pobedu protiv Voždovca"

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020

Fudbaler Vojvodine Siniša Saničanin rekao je danas da će njegova ekipa imati šansu za pobedu protiv Voždovca ako uspe da izbegne bilo kakve padove u igri..."Biće sigurno teška utakmica. Voždovac je dobra ekipa, a na 'krovu' nikada nije lako igrati. Tamo je veštački teren, što više odgovara...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.