ŠTA TI JE RIVALSTVO: Barsinim klincima ne daju čak ni da se slikaju sa legendom Reala! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA TI JE RIVALSTVO: Barsinim klincima ne daju čak ni da se slikaju sa legendom Reala! (VIDEO)

Čak i u najmlađem uzrastu, u najpoznatijoj školi fudbala ‘La Masiji’, trude se da mališanima usade gen usmeren protiv Real Madrida.

Svi znaju ko je Raul Gonzales Blanko i čija je legenda kluba, nosilac brojnih rekorda i učesnik mnogih velikih pobeda Real Madrida u ovom veku. Neretko i ‘dželat’ najvećem rivalu Barseloni, pa je možda baš zbog toga trn u oku čak i radnicima u popularnoj ‘La Masiji’, Barseloninoj školi fudbala.
To se moglo videti prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Raulove posete ovoj akademiji. On je tom prilikom obišao dvanaestogodišnje mališane, razgovarao sa njima i njihovim trenerima, rukovao se, ali kada je pitao za zajedničku fotografiju, dobio je odgovor:
– Ne, on sada odlaze! – aludirajući na navodan ‘umor’ mališana.

(Izvor: youtube / SH SIFO)
Međutim, tek nakon nekoliko poziva i, verovatno, naređenja sa više instance, klincima je dozvoljeno slikanje sa legendom Real Madrida. Rivalstvo je čudo…
FOTO: 101greatgoals.com

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.