Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE KRIJE IZA OVOGA: Dani Alveš u sukobu sa madridskim novinarima! (VIDEO)

Desni bek Barselone Dani Alveš odbio je da odgovori na pitanja madridskih novinara tokom konferencije za medije uoči utakmice sa Romom. 

Brazilcu ovo nije prvi put da javno izrazi svoj stav prema novinarima Marke i Asa, koji su naklonjeni Real Madridu. 
Iako bi konferencije za medije trebalo da budu otvorene za pitanja svih prisutnih novinara, Dani Alveš je odlučio da kaže ‘NE’ onima koji su naklonjeni najvećem rivalu. 
– Ne želim da komuniciram sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << novinarima Marke i Asa, uštedeću vam vaše vreme, ne postavljajte mi bespotrebno pitanja – rekao je Dani Alveš.
Dani Alves: “I don’t talk to Marca or AS (Madrid newspapers), I’ll save you time from asking me questions.” pic.twitter.com/Ybf4geA4TV
— The Catalan Giant (@TheCatalanGiant) November 23, 2015

The post ŠTA SE KRIJE IZA OVOGA: Dani Alveš u sukobu sa madridskim novinarima! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Alvešovo "Ne" madridskim novinarima!

Izvor: RTS, 23.Nov.2015

Fudbaler Barselone Dani Alveš tokom današnje konferncije za medije odbio je da odgovori na pitanja novinara madridskih listova "Marka" i "As". . .Omaleni Brazilac već je imao ispade ovog tipa prema medijima koji su naklonjeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.