(VIDEO) PREDSEDNIK REALA PODRŽAO BENITEZA: Imaš dozvolu da ostaviš Ronalda na klupi

Izvor: Kurir, 23.Nov.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PREDSEDNIK REALA PODRŽAO BENITEZA: Imaš dozvolu da ostaviš Ronalda na klupi

Predsednik Reala Florentino Perez pružio je podršku treneru madridskog kluba Rafaelu Benitezu.

Pojedini španski mediji preneli su da se Benitez nalazi pred otkazom posle poraza Reala od Barselone (0:4). Takođe, pojavila se informacija da je prva zvezda Reala Kristijano Ronaldo uputio ultimatum Perezu i rekao: Ili Benitez, ili ja!

Međutim, Perez je ovog puta podržao Beniteza. Oni su u nedelju imali sastanak, a predsednik Reala je dao punu podršku treneru i poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mu da nastavi da vodi svoj posao i da ima potpunu slobodu u izboru igrača.

"Ako želiš da ostaviš Ronalda na klupi, imaš moju podršku", rekao je navodno Perez.

U međuvremenu je i Zinedin Zidan demantovao da će biti novi trener Reala.

"Ja sam trener Kastilje. Benitez je trener Reala i to je to. Prošle godine nedostajalo mi je ono nešto za takav potez i još mi fali. Ali, čekam svoje vreme i ne žuri mi se", rekao je Zidan.

Autor: Kurir sport,Foto: AP

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Alves pravio šou: Jednim potezom odjavio madridske novinare, pa prozivao Ronalda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2015

"Da, nakon što smo postigli i četvrti gol želeli smo da damo i pet. Tako na najbolji mogući način poštuješ protivnika. To je nešto što nas je Gvardiola naučio. Ako možemo da postignemo i 100 golova, moramo da idemo bolje od 4:0"..Ni dva dana nakon prave fudbalske rapsodije koju je Barselona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.