ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI: Mitar se vratio treninzima Fulama, da li je propao transfer u Al Hilal

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 11:14

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI: Mitar se vratio treninzima Fulama, da li je propao transfer u Al Hilal

Oglasio se menadžer Silva.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović (28) priključio se treninzima Fulama, nakon što je prošle nedelje odlučio da bude van tima jer mu klub nije dozvolio da pređe u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

Informaciju da se popularni Mitar vratio u tim i samim tim prekinuo štrajk, potvrdio je menadžer londonskog kluba Marko Silva. Portugalac kaže da je i srpski napadač u ekipi sa ostalim saigračima, iako njegova situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još uvek u potpunosti nije jasna.

Aleksandar Mitrovic returns to Fulham training: Manager Marco Silva admits situation 'is not easy' as star striker attempts to force a move away to Saudi Arabia

via https://t.co/tRYG0AuBDk https://t.co/jMHgbVTGNc

— 𝔸𝕝-𝕙𝕒𝕛𝕚 𝕀𝕤𝕞𝕒𝕚𝕝 (@Alfaenshe) July 30, 2023

Kako stvari stoje, prelazak Mitrovića u Al Hilal se, po svemu sudeći, zakomlikovao i odužio. Srbin se dogovorio sa tim klubom, plan je bio da dobije 45 miliona evra za tri godine ugovora, ali Fulam i Al Hilal nisu postigli dogovor oko obeštećenja, pa je transfer i dalje u magli.

Silva kaže da je Mitrović sad sa ekipom i da će pokušati da ga spremi što je bolje moguće.

- Da, Mitrović se vratio. To je proces i situacija nije laka. Nisam ovde da bih pričao o pregovorima i klubovima koji se povezuju sa njim. Ovde sam da pričam o mojim igračima. Da, u grupi je sa ostalim igračima. Nadamo se da ćemo moći da ga ‘spremimo’ što je bolje moguće u narednih nekoliko dana - rekao je Marko Silva.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.