SRPSKI FUDBALERI ŽESTOKO ISPROVOCIRANI: Upao novinar i OVO ih pitao! Odmah se umešao ZVANIČNIK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 18:57

SRPSKI FUDBALERI ŽESTOKO ISPROVOCIRANI: Upao novinar i OVO ih pitao! Odmah se umešao ZVANIČNIK (VIDEO)

Zaista neprikladno.

Na konferenciji za medije pred meč drugog kola grupe G između Srbije i Kameruna postavljeno je pitanje koje nema previše veze sa fudbalom.

Novinar agencije "Asošijejted pres" bio je zainteresovan za zastavu južne srpske pokrajine Kosova koja se našla u svlačionici Srbije pred meč sa Brazilom.

Tu zastavu je komentarisao ministar tzv. Kosova koji je istakao da je ksenofobično to što se ona našla u svlačionici Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kakav smarač od novinara pic.twitter.com/eTNNgjzc4g

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) November 26, 2022

Američki novinar je evidentno želeo da isprovocira Marka Grujića pitanjem o Kosovu, ali mu je odgovorio portparol FSS Milan Vuković.

El vestuario de la Copa del Mundo de Serbia presenta un mapa de Kosovo y Metohia con las palabras 'NO SURRENDER' (Sin Rendición) superpuestas pic.twitter.com/9gr7l8Iy6E

— Alejandro "Sasha" 🇦🇷 (@AlejoGustavo) November 26, 2022

- -Bez odgovora na pitanje o zastavi 'Kosovo je Srbija' u svlačionici - odgovorio je Milan Vuković i poručio da će se pričati samo o duelu sa Kamerunom.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.