SRCE VEĆE OD SRBIJE: Andrija Živković uplatio ceo iznos za lečenje devojčice iz Niša

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 11:47

SRCE VEĆE OD SRBIJE: Andrija Živković uplatio ceo iznos za lečenje devojčice iz Niša

Gest vredan pažnje.

Fudbaler PAOK-a Andrija Živković uplatio je pun iznos za lečenje devojčice Lane Veličković iz Niša.

Devojčici je dijagnostifikovan tumor u moždanom stablu, a za zračnu terapiju u Turskoj bilo je neophodno izdvojiti 23.000 evra.

Posle niza humanitarnih akcija javio se nekadašnji reprezentativac Srbije Andrija Živković koji se odlučio da uplati celokupan iznos za lečenje Lane Veličković.

Danas se reč čovek piše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imenom Andrije Živkovića. Ovaj divni mladić danas je uplatio celokupan iznos za Lanino lečenje. Hvala svima koji su izdvojili dragoceni novac kako bi pomogli Lani, svaka uplata biće iskorišćena u ove svrhe. Svi ste pomogli od srca 💙 pic.twitter.com/joqdXFzaYG

— Ana Šur. Nikolovski (@Ana_Surdilovic) March 2, 2021

Živković je rođen u Nišu, a pre PAOK-a branio je boje Partizana i Benfike.

Posle poraza od Intera i Specije, Milan se podigao trijumfom nad Romom, i večeras (20.45) protiv Udinezea nastavlja borbu za titulu. Kvota na keca je 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Udineze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi humani gest fudbalera Andrije Živkovića - uplatio ceo iznos za nastavak lečenja male Lane iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 03.Mar.2021

Celokupan iznos za nastavak lečenja 8-godišnje Lane iz Niša, koja ima tumor u moždanom stablu i hitno joj je potrebna zračna terapija u Turskoj, uplatio je poznati fudbaler i rođeni Nišlija Andrija Živković...Živković je već poznat po humanosti - pre skoro 3 godine je pomogao da novinar Aleksandar...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.