Novi humani gest fudbalera Andrije Živkovića - uplatio ceo iznos za nastavak lečenja male Lane iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 03.Mar.2021, 12:05

Novi humani gest fudbalera Andrije Živkovića - uplatio ceo iznos za nastavak lečenja male Lane iz Niša

Celokupan iznos za nastavak lečenja 8-godišnje Lane iz Niša, koja ima tumor u moždanom stablu i hitno joj je potrebna zračna terapija u Turskoj, uplatio je poznati fudbaler i rođeni Nišlija Andrija Živković.

Živković je već poznat po humanosti - pre skoro 3 godine je pomogao da novinar Aleksandar Nikolić koji je bolovao od leukemije ode na lečenje u inostranstvo.

Nakon što je pre nekoliko dana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na društvenim mrežama počeo da se širi hitan apel za pomoć devojčici Lani, kojoj je otkriven tumor u moždanom stablu koji zahteva hitnu zračnu terapiju u Turskoj koja iznosi 23.000 evra, odlučio je da i njoj pomogne, a vest o tome su otkrili prijatelji Lanine porodice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrija Živković uplatio ceo iznos za lečenje osmogodišnje Lane iz Niša

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2021

Fudbaler PAOKA pomogao sa 23.000 evra i tako omogućio devojčici terapije u Turskoj..Od Niša preko Beograda i Lisabona do Soluna. Tako je život vodio Andriju Živkovića koji je ponovo pokazao da je veliki humanitarac i da nije zaboravio na ljude iz rodnog mu grada. Fudbaler Paoka je uplatio celokupan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.