LEGENDA NIJE IZDRŽALA: Poznat uzrok smrti Dijega Maradone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 19:07

LEGENDA NIJE IZDRŽALA: Poznat uzrok smrti Dijega Maradone!

Samo dve nedelje nakon izlaska iz bolnice.

Legenda fudbala, najpopularniji fudbaler koji je ovu igru podigao na viši nivo Argentinac Dijego Armando Maradona preminuo je danas u 60. godini života, kako javljaju mediji iz Argentine. Kao uzrok smrti navodi se srčani zastoj.

Fudbalska legenda imala je srčani udar u svom domu samo dve nedelje nakon što je napustio bolnicu, gde je operisan na ugrušku u mozgu.

Maradona, koga smatraju jednim od najvećih fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih vremena, pomogao je Argentini da osvoji Svetsko prvenstvo 1986. godine, vrhunac slavne karijere. Igrao je klupski fudbal za Boca Juniors, Napoli i Barselonu, a milioni su ga obožavali zbog svojih briljantnih veština.

Maradona je bio odgovoran za zloglasnu 'Božju ruku' koja je eliminisala Englesku sa turnira 1986. godine.

Uskoro opširnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.