SRBIN OPET ZATRESAO MREŽU: Ajaks na krilima Tadića prošao u FINALE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 11:11

SRBIN OPET ZATRESAO MREŽU: Ajaks na krilima Tadića prošao u FINALE (VIDEO)

Još jedna sjajna partija reprezentativca Srbije.

Ekipa amsterdaskog Ajaksa uspela je da se plasira u finale holandskog Beker kupa. U polufinalu savladana je ekipa Herenvena rezultatom 3:0. A u listu strelaca upisao se i reprezentativac Srbije Dušan Tadić.

Tadiće je kao kašiten Kopljanika bio precizan sa bele tačke u 63. minutu za 2:0, pošto je prethodno domaćina načeo Klasen u 19. minutu.

Herenven je zapečatio Neres u 77. minutu.

Ajaks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će u finalu kupa igrati protiv Vitesea koji je u polufinalu lako savladao Venlom sa 2:0

Finale Beker kupa na programu je 18. Aprila.

Posle novog kiksa Milana u sredu Interu je otvoren autoput ka tituli, prvoj od 2010. godine. Da bi do toga došlo Nerazuri moraju da nastave s pobedama, a večeras (20.45) gostuju Parmi i kvota na dvojku je 1,33, a na kombinazziju 2&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Parma - Inter.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.