SRBI RUŠILI ŠAMPIONA, ALI SUDIJA IH JE VRATIO U ŽIVOT: Maksimović ASISTIRAO Mitroviću za prelep gol protiv Atletika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 21:46

SRBI RUŠILI ŠAMPIONA, ALI SUDIJA IH JE VRATIO U ŽIVOT: Maksimović ASISTIRAO Mitroviću za prelep gol protiv Atletika (VIDEO)

Uzbudljv meč.

Odigrana jeprva utakmica 6. kola španske La lige. U madridskom derbiju Hetafe je poražen na svom terenu protiv šampiona Atletika. Na kraju je bilo 1:2 ali da nije došao crveni karton petnaestak minuta pre kraja dogodilo bi se velikom iznenađenje, jer dok je bilo ravnopravno na terenu domaćin je vodio 1:0.

Srbi su u zaustavnom vremenu pvog dela krerali gol Hetafea. Lopta je stigla do Nemanje Maksimovića na nekih 25 metara, a on je sa desne strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podigao centaršut ka kaznenom prostoru gde je naleteo Stefan Mitrović koji je glavom pogodio mrežu.

Držali su domaći fudbaleri vođstvo do 74. minuta, kada je sudija dao crveni karton Karlesu Aleni i sa deset igrača na terenu nisu mogli da zadrže tri boda.

Samo četiri minuta kasnije Luis Suarez je poravnao rezultat, a u zustavnom vremenu isti igrač je postigao novi gol i doneo je tri boda svom timu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.