SRBI PRIVOĐENI U CRNOJ GORI: Navijači orlova morali da garantuju da neće prisustvovati meču!

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI PRIVOĐENI U CRNOJ GORI: Navijači "orlova" morali da garantuju da neće prisustvovati meču!

Dobili smo pozive da se javimo u policiju gde nas je čekao inspektor sa unapred pripremljenom izjavom koju je trebalo da potpišemo - pričaju pristalice Srbije Crnogorska policija poslednjih nedelju dana pozivala je više desetina srpskih navijača iz Podgorice i Bara pred utakmicu fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Srbije kako bi, prema pisanju crnogorskih medija, pisano garantovali da neće prisustvovati meču na stadionu Pod Goricom.Lokalna "Borba" prenosi da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << privođene osobe prepoznate kao pristalice Crvene zvezde, Partizana i Srbije i svi su morali da potpišu da neće uživo gledati prvi, istorijski duel dve selekcije.Navijači su potvrdili da su pozivani u policiju zbog utakmice.- Dobili smo pozive da se javimo u policiju. Tamo nas je čekao inspektor, vrlo se korektno ponašao. Dao nam je unapred pripremljenu izjavu koju smo mi trebali da potpišemo. Pisalo je u izjavi da nećemo ići na utakmicu i samo treba da stavimo svoj potpis i odmah smo pušteni kući - prenosi Borba izjave više mladića iz Bara i Podgorice.PROČITAJTE JOŠ: UDARIĆE BRAT NA BRATA: Reprezentacija Srbije u 3. kolu Lige nacija gostuje Crnoj Gori U toj izjavi pisalo je da se nacionalno izjašnjavaju kao Srbi sa ličnim podacima."Pisalo je moje ime i prezime, pored toga da se izjašnjavam kao Srbin i u nastavku da svojevoljno izjavljujem da neću biti na stadionu za vreme odigravanja utakmice".PROČITAJTE JOŠ: Mijatović za "Novosti": Crnoj Gori blaga prednost Utakmica Lige nacija između Crne Gore i Srbije igra se večeras od 20.45.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PODGORICA GORI: Crnogorski navijači u korteu stigli na stadion uz grmljavinu i bakljadu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Okt.2018

Najvatreniji navijači Crne Gore okupili su se u centru Podgorice i u korteu krenuli ka stadionu gde se njihova reprezentacija sastaje sa Srbijom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.