SRBI OPET HIT NA OSTRVU: Milivojević dobio lud zahtev navijača, ali i pesmu koja se pevala samo Nemanji Vidiću! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Apr.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI OPET HIT NA OSTRVU: Milivojević dobio lud zahtev navijača, ali i pesmu koja se pevala samo Nemanji Vidiću! (VIDEO)

Luka Milivojević brzo je postao miljenik navijača Kristal Palasa, pa je bio "žrtva" Tviter intervjua za klupski kanal. Posle pobede Kristal Palasa na gostovanju Čelsiju, gde je Luka bio jedan od najboljih pojedinaca meča, došao je u žižu javnosti na Ostrvu.

Srbin je bio prvi sagovornik za ovakav intervju, i to posle velike pobede nad Čelsijem na Stamford Bridžu, na kom je Milivojević bio akter i bedem u veznom redu.

U intervjuu, Englezi su ostali dosledni svom humoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jedan navijač je pitao Luku da li će se ikada roditi dečak koji će plivati brže od ajkule, koliko mrzi Brajton (velikog rivala), ali je vrhunac bilo pitanje da li bi jednom fanu Palasa napravio dete.

- Da napravim dete navijaču? Neee... Kakvo pitanje! Imam suprugu!



Luka je naveo da najviše voli da igra sa Aleksandrom Mitrovićem iz Njukasla, sa kojim je već igrao u Anderlehtu pored reprezentacije, a onda je čuo i da postoji pesma za njega, slična onoj koja se pevala Nemanji Vidiću  - On dolazi iz Srbije i hoće da te ubije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.