SPEKTAKL U GLAVNOJ BORBI: Holovej PREBIO Kejtara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 09:04

SPEKTAKL U GLAVNOJ BORBI: Holovej PREBIO Kejtara!

Potvrdio šampionsku formu.

Prva UFC priredba u 2021. godini održana je na "Ostrvu borbe" u Abu Dabiju, a u glavnoj borbi večeri, meču lake kategorije (do 66 kg), slavio je nekadašnji šampion Maks Holovej, koji je posle pet rundi jednoglasnom odlukom sudija bio bolji od Kelvina Kejtara.

Holovej je apsolutno dominirao tokom svih 25 minuta, o čemu svedoče i kartice sudija – bodovali su 50-43, 50-43 i 50-42. Borac sa Havaja upućivao je seriju za serijom udaraca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Kejtaru je najteže bilo u drugoj i četvrtoj rundi.

Ostaje da se vidi koja će biti sledeća borba za „Blagoslovenog“ , koji je u svoja prethodna dva meča gubio duele za šampionski pojas od Aleksandra Volkanovskog – oba puta kontroverznim odlukama.

These shots are incredible 🤯 #UFCFightIsland7 pic.twitter.com/t3WXSIH0yV

— UFC (@ufc) January 16, 2021

U „co-main“ event borbi viđen je sudar dvojice veterana, Karlos Kondita koji je  pobedio u meču velter kategorije Meta Brauna jednoglasnom odlukom sudija posle tri runde.p

U prve tri borbe glavnog programa nismo videli drugu rundu – sve su okončane nokautom u okviru prvih pet minuta.

Prvo je Amerikanac Punahele Sorijano u meču srednje kategorije (do 84 kg) bio bolji od srpskog borca Duška Todorovića nanevši mu prvi poraz u profesionalnoj karijeri, više o tome pročitajte OVDE.

Dok je u borbi srednje kategorije (do 84 kg) Italijan Alesio di Kiriko nokautirao je na veoma atraktivan način „hed-kikom“ Amerikanca Hoakina Baklija

U još jednom okršaju velteraša kineski borac Đijanglijang „Pijavica“ Li brutalno je nokautirao Argentinca Santijaga Poncinibija i tako mu pokvario povratak u oktagon posle više od dve godine, prekinuvši mu seriju od sedam pobeda.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.