Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL U NAJAVI: Srbija protiv Pro Reka!

Vaterpolisti Srbije biće učesnici neobičnog meča u okviru turnira „Trofej Matija Aversa“, pošto će se susresti sa ekipom Pro Reka.
Utakmica je zakazana za 15. april, a susret dve ekipe koje su trenutno bez premca na reprezentativnoj, odnosno klupskoj sceni, biće svojevrsan omaž Aversu, koji je bio predsednik i osnivač VK Torino ’81, a koji je preminuo u decembru 2016.
Pored ove, biće odigran i susret mlađih kategorija Torina i Pro Reka. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Podsećamo, Pro Reko sa klupe predvodi bivši kapiten ovog tima i reprezentacije Vladimir Vujasinović, dok su ranije kapicu ovog tima nosili Andrija Prlainović, Dejan Savić, Vladimir Vujasinović, Danilo Ikodinović, Slobodan Nikić i Vanja Udovičić, dok trenutno za italijanskog giganta nastupaju Filip Filipović, Dušan Mandić i Duško Pijetlović.
 
The post SPEKTAKL U NAJAVI: Srbija protiv Pro Reka! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.