Vaterpolo spektakl: Srbija protiv Pro Reka

Izvor: RTS, 24.Mar.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo spektakl: Srbija protiv Pro Reka

Vaterpolo reprezentacija Srbije odigraće revijalnu utakmicu u Torinu protiv najtrofejnijeg kluba sveta – Pro Reka.

Spektakl je zakazan za 15. april na turniru "Trofej Matija Aversa", u čast nekadašnjeg predsednika i osnivača vaterpolo kluba Torino, koji je preminuo u decembru prošle godine.
Ekipa Dejana Savića, aktuelnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << olimpijskog, svetskog i evropskog šampiona, kao i pobednika Svetske lige i Svetskog kupa, nadmetaće se osmostrukim prvakom Evrope na ideju predsednika Pro Reka Mauricija Feluga.
Članovi Pro Reka su i srpski reprezentativci Filip Filipović, Dušan Mandić i Duško Pijetlović, a biće interesantno videti Savića na jednoj klupi, a Vladimira Vujasinovića na drugoj.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Srbija protiv Pro Reka!

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2017

Vaterpolisti Srbije biće učesnici neobičnog meča u okviru turnira „Trofej Matija Aversa“, pošto će se susresti sa ekipom Pro Reka.. Utakmica je zakazana za 15. april, a susret dve ekipe koje su trenutno bez premca na reprezentativnoj, odnosno klupskoj sceni, biće svojevrsan omaž Aversu, koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Najveći vaterpolo spektakl ikada: Srbija protiv najboljeg kluba sveta!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Mar.2017

Vaterpolo reprezentacija Srbije odigraće revijalnu utakmicu u Torinu protiv najtrofenijeg kluba sveta Pro Reka...Spektakl je zakazan 15. aprila na turniru "Trofej Matija Aversa", u čast nekadašnjeg predsednika i osnivača vaterpolo kluba Torino ''81, koji je preminuo u decembru prošle godine...Ekipa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.