Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL: Rafa izbacio Ferera i zakazao duel sa Noletom!

Rafael Nadal je u četvrtfinalu turnira u Monte Karlu savladao zemljaka Davida Ferera sa 6:4, 5:7, 6:2. Španac je zakazao polufinalni okršaj sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem.

Srbinu i Špancu će to biti 43 međusobni duel, a nisu se sastali još od finala Rolan Garosa prošle godine. Tada je slavio španski as, a on i vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u međusobnim okršajima – ima 23 pobede, naspam 19 Novaka Đokovića.
Što se četvrtfinalnog meča tiče, Ferer je donekle parirao Rafi u prvom setu, bio bolji u drugom, a onda je potpuno posustao.
Oba polufinala igraju se u subotu, a u prvom će se od 14.30 sastati Francuz Gael Monfisi Čeh Tomaš Berdih.
Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 3.288.530 evra.
hotsport.rs       
The post SPEKTAKL: Rafa izbacio Ferera i zakazao duel sa Noletom! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

RAFA PRED POLUFINALE SA NOLETOM: Želeo bih nekog slabijeg protivnika, ali…

Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2015

Najbolji španski teniser i nekrunisani ‘kralj šljake’ Rafael Nadal nikako nije zadovoljan što će se u polufinalu Mastersa u Monte Karlu sastati sa najboljim svetskim igračem Novakom Đokovićem.. . Nadal je u četvrtfinalu savladao sunarodnika Davida Ferera, a iako je želeo da ga u polufinalu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.