SOLSKJERU SU DANI ODBROJANI: Junajted je već kontaktirao veliko trenersko ime (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 22:33

SOLSKJERU SU DANI ODBROJANI: Junajted je već kontaktirao veliko trenersko ime (FOTO)

Ubedljiv poraz od Liverpula je bio kap koja je prelila čašu.

Mančester Junajted je danas pred domaćim navijačima doživeo katastrofu od Liverpula koji je slavio sa 5:0, a čini se da je čelnim ljudima Crvenih đavola konačno prekipelo kada je u pitanju pozicije menadžera Olea Gunara Solskjera.

U upravi Junajteda su besni posle ''petarde'', a kako prenosi ''Miror'' Solskjeru su dani odbrojani pošto je klub već kontaktirao Antonija Kontea koji je bez posla posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlaska iz Intera.

Ukoliko se zaista obistini pisanje ''Mirora'' i Konte postane novi menadžer Mančester Junajteda, mogao bi da debituje upravo u rodnoj Italiji 2. novembra kada Crveni đavoli gostuju Atalanti u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.