SOLSKJER SUMNJIČAV: Ne postoji čarobni štabić za rešavanje problema u Junajtedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 17:46

SOLSKJER SUMNJIČAV: "Ne postoji čarobni štabić za rešavanje problema u Junajtedu"

Upoznat je sa situacijom u bivšem klubu.

Nekadašnji fudbaler i menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer izjavio je da ne postoji "čarobni štapić" koji bi rešio probleme u klubu sa Old traforda, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC).

Britanski milijarder Džim Retklif kupio je u februaru 27,7 odsto udela u Mančester junajtedu. Klub sa Old traforda se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa 44 boda.

Đavoli su pre tri dana poraženi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od gradskog rivala Mančester sitija rezultatom 3:1 u 27. kolu Premijer lige, što im je bio 11. poraz u sezoni u engleskom prvenstvu.

- Nadam se da će menadžer Erik Ten Hag da bude uspešan. Nadam se da će uspeti, ali nikada ne znate šta novi vlasnici misle. Radi se o rezultatima i o tome da ekipa bude konstantna do kraja sezone - rekao je Solskjer.

Britanski mediji podsećaju da će Retklif nadgledati fudbalske poslove u klubu, ali je porodica Glejzer ostala većinski vlasnik Mančester junajteda.

Retklif je pozvao navijače Mančester junajteda na strpljenje.

- Navijači moraju da nam daju vremena da se vratimo dobrim rezultatim. Za to će biti potrebne dve do tri sezone - rekao je Retklif.

- Mislim da ne postoji čarobni štapić, u smislu promene vlasnika. Očigledno je da imaju svoj način rada. Glejzeri su i dalje zaduženi za komercijalne poslove, ko zna kako će biti u fudbalu - rekao je Solskjer za podkast "Drži se fudbala (Stick to Football)".

On je bio menadžer Mančester junajteda od 2018. do 2021. godine. Solskjer (51) je za klub sa Old traforda igrao od 1996. do 2007. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.