ŠOKANTNE OPTUŽBE JAPANCA: Sudija mu pretio ubistvom, Jokanović gledao skandal sa klupe

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 20:56

ŠOKANTNE OPTUŽBE JAPANCA: Sudija mu pretio ubistvom, Jokanović gledao skandal sa klupe

Vest koja je glavna tema u azijskom fudbalu.

Reprezentativac Japana i član katarskog Al Hora, Juki Kobajaši, izneo je ozbiljne optužbe na račun sudije posle utakmice sa Al Garafom. Naime, nekadašnji fudbaler Herenvena izjavio je da mu je arbitar pretio ubistvom.

PSŽ je razneo Barselonu na Kap Nou sa 4:1 i ostalo mu je da večeras (21.00) završi posao na Parku prinčeva. Ali viđali smo ranijiih godina čudesne rasplete dvoboja ove dve ekipe. Sada je ista kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca i dvojku – 2,65, a kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ – Barselona.

Njegov Al Hor je u ponedeljak poražen od Al Garafe koju predvodi Slaviša Jokanović sa 3:1, Japanac se požalio na jednu situaciju. Kobajaši je posle odbitka zatražio korner, a onda je, po njegovim navodima, usledio šok.

 - Rekao sam mu: "Da li si ozbiljan?", on (sudija) je na moje pitanje uzvratio: "Od sada si moj protivnik, ubiću te". - napisao je Kobajaši na svom Tviter nalogu.

Juki Kobajaši ima 28 godina, u svojoj karijeri nosio je dresove Tokijo Verdea, Džubilo Ivate, Herenvena, Beverena. Za Al Hor je vezan ugovorom do kraja sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.