ŠOK U SUPERLIGI SRBIJE: Klub OTPUSTIO oba golmana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 15:42

ŠOK U SUPERLIGI SRBIJE: Klub OTPUSTIO oba golmana!

Otkaz...

Upravni odbor Radničkog doneo je danas odluku da se na zahtev sportskog direktora Aleksandra Jovanovića i trenera Saše Mrkića sporazumno raskinu ugovori sa golmanima Radničkog Markom Drobnjakom i Filipom Dujmovićem.

Takođe, odlučeno je da se sa golmanom iz Omladinske škole Radničkog, Dimitrijem Stevanovićem potpiše profesionalni ugovor o igranju.

Sportski direktor kluba, Aleksandar Jovanović rekao je da Radnički želi da da priliku mladima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pokažu šta znaju na terenu.

– Okrećemo se ka budućnosti. Odluka je doneta nakon detaljne analize onoga što je prikazano na terenu u proteklom periodu. Imajući u vidu da je još u toku prelazni rok, razmotrićemo koje su još opcije po pitanju pojačanja Radničkog i naravno da ćemo uraditi sve u našoj moći da napravimo tim koji pobeđuje – rekao je Jovanović.

BONUS VIDEO: Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sportski direktor Radničkog analizira prelazni rok: Živi se od rezultata, a mi ih ove sezone nismo imali

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2022

Promena trenera posle pet mečeva u Superligi i dva evropska, dolasci i odlasci igrača obeležili su početak sezone Radničkog iz Niša. Sportski direktor Aleksandar Jovanović analizirao je prelazni rok u klubu i rekao da "sada vide da se od utiska ne živi, nego od rezultata, a oni ih ove sezone...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.