ŠOK U SLOVENIJI: Srbin odlučio da više NE IGRA za reprezentaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U SLOVENIJI: Srbin odlučio da više NE IGRA za reprezentaciju

NBA liga mu je prioritet.

Slovenački košarkaš srpskog porekla Goran Dragić rekao je da se njegova odluka da više ne igra za reprezentaciju neće promeniti ni zbog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, koje se održavaju u Tokiju ove godine.

- Kada sam bio mlađi pokazao sam svojoj naciji da ću uvek biti tu za reprezentaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez obzira na to ko je bio tamo. I kada smo imali dobar i kada smo imali loš tim, bio sam tamo. Osećam kao da sam u ovom trenutku dao sve što imam, u ovom trenutku karijere moje telo nije isto i moram biti pametan - rekao je Dragić, prenosi AP.

Član Majamija ocenio je da fizički nije spreman za još jedno leto u reprezentaciji, ali i da će njegov tim i bez njega ostvariti sjajan rezultat.

- Leto je sa decom i uvek ih moram staviti na prvo mesto. Moram biti pametan, igrao sam 12 ili 13 godina non-stop, to uzima danak. Imamo mladu reprezentaciju i oni moraju da rastu kao grupa, a Luka (Dončić) je vodeći čovek tog tima. Treba da bude vođa, da ekipa raste i mislim da će svi zajedno obaviti neverovatan posao - kazao je Dragić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.

Just having a good time.. #friends #fun #love from my left @theklementine,ME, @mrs.sheron, @zdenkatajbosova 😍💥

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jun 29, 2019 at 3:12am PDT

Life is better in bikini.. or in beach dress over bikini 🤪😍❤️

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 2, 2019 at 11:50am PDT

Summer callin ☀️☀️☀️

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 2, 2019 at 2:37am PDT

No place like greece ... @hotentoth usually doesnt look like this at all - a bit better 😂😂😂

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 3, 2019 at 3:32am PDT
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dragić prelomio: Neću igrati za reprezentaciju, Dončić je novi vođa

Izvor: RTS, 23.Jan.2020

Slovenački košarkaš Goran Dragić izjavio je da neće igrati za reprezentaciju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju. . Košarkaš Majamija, koji je sa reprezentacijom Slovenije osvojio zlato na EP 2017....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.