ŠOK U FRANCUSKOJ: Rafael Varan sa 29 godina završio reprezentativnu karijeru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 14:59

ŠOK U FRANCUSKOJ: Rafael Varan sa 29 godina završio reprezentativnu karijeru (FOTO)

Dosta je bilo.

Francuski štoper Rafael Varan potpuno iznenadno odlučio je da završi reprezentativnu karijeru, javljaju mediji u Francuskoj. Štoper Mančester junajteda ima tek 29 godina, godinama igra na najvišem nivou, a tek ulazi u zenit karijere, u zati je njegova odluka da ne igra više za "Trikolore" potpuno iznenađujuća.

Varan je bio nezamenljiv u timu selektora Didije Dešampa na prethodna dva Mundijala na kojima su Francuzi stigli do finala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Varan ima samo 29 godina, a smatra da ima previše reprezentativnih utakmica u sezoni. On sada želi da se u potpunosti posveti klupskoj karijeri. Varan je svoju odluku već saopštio selektoru Francuske Didijeu Dešanu - prenosi „Ekip“.

Raphael Varane has retired from international football 🥺 pic.twitter.com/p5SDaoAstf

— GOAL (@goal) February 2, 2023

Ovaj list podseća da je Varan bio glavni kandidat da bude novi kapiten reprezentacije Francuske u kvalifikacijama za EP 2024.

U Rusiji 2018. godine Varan je komandovao odbranom svetskih prvaka, dok mu je u Kataru prošle godine nakon jedanaesteraca izmakla nova svetska kruna.

Sjajni defanzivac je debitovao za Francusku još 2013. godine u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu protiv Gruzije kada je njegova reprezentacija slavila sa 3:1.

Debi na velikom takmičenju Varan je upravo imao na šampionatu sveta u Južnoj Americi. Varan je za reprezentaciju Francuske odigrao 93 utakmica i postigao je pet golova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Pamela Rajf, fitnes instruktorka koja radi za FK Paderborn

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.