Izvor: HotSport.rs, 17.Feb.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Ranko Žeravica doživeo težak infarkt, španski lekari se bore za njegov život!

Otac naše košarke i jedan od najtrofejnijih jugoslovenskih trenera Ranko Žeravica danas nešto pre 19 časova doživeo je moždani udar u svom stanu u Saragosi.

Njega je u stanu pronašla supruga Zaga i odmah je pozvala hitnu pomoć. Žeravica je odmah prebačen u bolnicu gde se španski lekari bore za njegov život.
Više informacija će se znati u narednim satima.
hotsport.rs /blic.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DOŽIVEO LAKŠI SRČANI UDAR: Žeravica u bolnici, oseća se dobro

Izvor: Kurir, 17.Feb.2015

Žeravica (85) trenutno živi u Saragosi gde je i doživeo srčani udar, a njega je u stanu pronašla supruga Zaga...BEOGRAD - Legendarni košarkaški trener Ranko Žeravica doživeo je večeras lakši srčani udar i odmah je prebačen u bolnicu u Saragosi...Žeravica (85) godinama sa suprugom Zagom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.