ŠOK Masovni ubica otkrio da je hteo da likvidira Ibrahimovića zato što je Balkanac!

Izvor: Blic, 08.Maj.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK Masovni ubica otkrio da je hteo da likvidira Ibrahimovića zato što je Balkanac!

Masovni ubica Peter Mang, koji je osuđen na doživotnu kaznu, napisao je u autobiografskoj knjizi da mu je naredni cilj bio da ubije zvezdu švedske reprezentacije i igrača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimović.

 Mang je 2012. godine osuđen na doživotnu robiju zato što je izvršio dva ubistva, četiri puta pokušao likvidaciju i zbog nekoliko drugih kriminalnih dela na jugu švedskog grada Malmea u periodu od 2009. do 2010. godine.

Većina žrtava Mangovog delanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je stanovništvo koje ne potiče iz Švedske, a sebe je mnogo puta poredio sa Adolfom Hitlerom, dok je smatrao pridošlice majmunima, piše u njegovoj autobiografiji.

On je takođe izneo u knjizi da mu je naredni cilj bio Zlatan Ibrahimović, koji je porastao u Malmeu. Mang je ugledao Ibrin nepropisno parkirani crveni Ferari 2010. godine u Sodervarnu, a onda je otišao kući po pištolj kako bi ga ubio, jer se ponaša kao "standardni Balkanac".

Kada se ubica vratio sa vatrenim oružjem, Zlatanov automobil više nije bio na tom mestu, a onda je Mang odlučio, iz čista mira, da puca po ljudima, autima i zgradama u Sodervarnu.

Inspektor u Malmeu Gorge Sjoholm izjavio je da je bilo vrlo teško pratiti Manga, jer žrtve nisu ubijane na iste načine, dok je sve izgledalo kao da je profesionalac u pitanju.

"Žrtve nisu likvidirane na isti način, a nismo imali osumnjičenog. Na neke je pucano sa distance, pretežno noću, ali smo imali makar neke naznake, tako da smo uspešno obavili zadatak", rekao je inspektor.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ibra za dlaku izbegao sigurnu smrt!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2015

Petar Mang, masovni ubica, koji je osuđen na doživotnu robiju, otkrio je šokantne podatke u svojoj autobiografiji šokantne podatke, a između ostalog i to da mu je pre hapšenja cilj bio da likvidira planetarnu fudbalsku zvezdu Zlatana Ibrahimovića...Mang je 2012. osuđen na doživotnu zatvorsku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.