Ibra za dlaku izbegao sigurnu smrt!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra za dlaku izbegao sigurnu smrt!

Petar Mang, masovni ubica, koji je osuđen na doživotnu robiju, otkrio je šokantne podatke u svojoj autobiografiji šokantne podatke, a između ostalog i to da mu je pre hapšenja cilj bio da likvidira planetarnu fudbalsku zvezdu Zlatana Ibrahimovića.

Mang je 2012. osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog dvostrukog ubistva, četiri pokušaja istog čina i nekolicine drugih kriminalnih delatnosti na jugu švedskog grada Malmea u periodu od 2009. do 2010. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Sebe je u više navrata poredio sa bivšim nemačkim predsednikom i najvećim zločincem u istoriji Adolfom Hitlerom.

U nizu neverovatnih podataka nalazi se i opis pokušaja najboljeg švedskog fudbalera. Zlatan se ponašao kao "standardni Balkanac", a zbog toga je, primetivši njegov nepropisno parkirani Ferari, otišao do kuće po pištolj sa namerom da ga ubije!

Međutim, kada se vratio, Ibrahimovićevog automobila nije bilo, te je odlučio da iz čista mira puca na ljude, okolne zgrade i kola u Sodervarnu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.