SMS i Mitrović odmakli Ronaldu i Benzemi u borbi za titulu

Izvor: B92, 03.Nov.2023, 22:48

SMS i Mitrović odmakli Ronaldu i Benzemi u borbi za titulu

Al Hilal naših reprezentativaca Sergeja Milinkovića Savića i Aleksandra Mitrovića posle nekompletnog 12. kola vode šampionsku trku.

Trenutno, Al-Ahli ima sedam bodova više i meč više naspram Ronaldovog Al-Nasra, osam ispred Al-Tavona i čak 11, takođe uz meč više, od Benzeminog Al-Itihada.

Al-Hilal je u petak porazio Al-Fateh u gostima 2:0 u gol iz penala Aleksandra Mitrovića.

Srpski napadač briljira u poslednej vreme, ređa golove za klub koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada u njemu i Sergieju pre svih, ima najvažnije adute posle teške povrede prve zvezde tima Nejmara.

Brazilca očekuje desetomesčna pauza nakon operacije.

Al-Hial je i dalje jedini neporaženi tim u Saudijskoj Arabiji od starta sezone sa učinkom od deset pobeda i dva remija.

Za to vreme, Al-Naser sa Kristijanom Ronaldom i Al-Itihad u kojem prednjači Karim Benzema, ne prate kako se očekivalo.

Benzemin tim je u petak poražen od Al-Šababa (1:0) i sada je prilično daleko od toga da se u skorije vreme umeša u borbu za sam vrh.

Al-Nasr u subotu igra meč 12. kola i sve sem pobede (rival Al-Kalej) bio bi još jedna udarac za Ronaldov tim u trci za "odbeglim" liderom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.