SMS heroj Lacija, Suso Milana, Napoli bolji od Atalante! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMS heroj Lacija, Suso Milana, Napoli bolji od Atalante! (video)

Kompletirano je i drugo kolo Serije A, večeras odigrano šest duela.

Lacio je slavio na gostovanju Kjevu u Veroni sa 1:2 (1:1).

Poveli su "Nebeskoplavi" u 11. minutu, strelac je bio Imobile na asistenciju Luis Alberta.

"Leteći magarci" uspevaju da poravanju rezultat u 34. minutu, strelac je bio Pućareli, na asistenciju Inglesea.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a kada se u nastavku činilo da će podela bodova ostati na snazi na scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je stupio Sergej Milinković-Savić.

Srpski internacionalac je dobio loptu na oko 20ak metara od gola domaćina, imao je dovoljno prostora da se namesti na šut, uputio je razoran udarac ka golu Kjeva, iskusni Sorentino nije imao nikakve šanse.

Sjajan pogodak srpskog internacionalca pogledajte u nastavku.

Fudbaleri Milana nastavili su pobedonosni niz i protiv ekipe Kaljarija. Na premjeri u okviru Serije A na "San Siru" domaćin je slavio sa 2:1 (1:0).

Izabranici Vinćenca Montele poveli su već u 10. minutu, Suso je maestralno centrirao sa desne strane, a Kutrone se našao na pravom mestu i postigao svoj četvrti gol ove sezone.

Taj pogodak pogledajte OVDE.

Do poluvremena nije bilo golova, a Kaljari je pružio sasvim solidan otpor favorizovanom rivalu.

Nastavili su gosti u solidnom ritmu i u drugom poluvremenu, a to im se ubrzo i isplatilo.

Velika greška Franka Kesija, mladi vezista je izgubio loptu na ivici svog šesnaesterca, Farijas potom šalje loptu do Žoaa Pedra, koji lako matira nemoćnog Donarumu za poravnanje.

Ipak, Milan uspeva da povrati prednost, zasluge idu na račun samo jednom čoveku. Bio je slobodan udarac za "Rosonere" na oko 25 metara od gola Kaljarija, igrao se 70. minut, a Suso je preuzeo odgovornost. Španac je sjajno šutirao, golman Kaljarija Kranjo nije imao nikakve šanse.

Zaista prava majstorija bivšeg igrača Liverpula, u nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Gosti nisu imali snage za novi gol i izjednačenje, Milan je priveo utakmicu kraju i upisao tri nova boda.

Napoli je ugosti Atalantu, na kraju je bilo 3:1 (0:1) za domaćina, iako su gosti prvi stigli do prednosti.

Igrao se 16. minut, kada je Kristante zatresao mrežu Pepea Reine na asistenciju Papua Gomeza.

Do kraja poluvremena je taj rezultat i ostao na snazi, a onda su Sarijevi puleni sve okrenuli za samo pet minuta igre u nastavku.

Najpre je Zjelinski poravano rezultat u 56. minutu i to na fantastičan način. Poljak je sjajno zahvatio loptu na ivici kaznenog prostora Atalante, Beriša nije imao nikakve šanse.

Samo pet minuta kasnije, Insinje izbegava ofsajd zamku, šalje loptu glavom u srce kaznenog prostora, a tamo se našao Dris Mertens koji donosi preokret domaćoj ekipi.

Konačan rezultat postavio je u 87. minutu susreta hrvatski internacionalca Marko Rog. Sjajno je tekla akcija Napolitanaca, lopta je došla do Roga koji je efektnim udarcem naterao Berišu da i treći put vadi loptu iz svoje mreže.

U ostalim susretima Krotone i Verona su odigrali bez golova (0:0), Sampdorija je slavila na gostovanju Fiorentini (1:2), dok je SPAL iznenandio Udinese i u poslednjim sekundama utakmice došao do pobede (3:2).

Svi rezultati 2. kola Serije A u nastavku:

Đenova - Juventus 2:4

Benevento - Bolonja 0:1

Roma - Inter 1:3

Torino - Sasuolo 3:0

Milan - Kaljari 2:1

Kjevo - Lacio 1:2

Krotone - Verona 0:0

Fiorentina - Sampdorija 1:2

Napoli - Atalanta 3:1

SPAL - Udineze 3:2

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suso - Milanov spasilac, Sergej - Lacijev heroj! Napoli preokretom protiv Atalante (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2017

Veliko slavlje Sampdorije na Frankiju, istorijska pobeda SPAL-a u Serij A..Favoriti su se pošteno pomučili, ali su ipak uspeli uzdignutog čela da napuste bojišta u drugom kolu italijanske Serije A. Milan je srušio Kaljari na San Siru (2:1) zahvaljujući fenomenalnom golu Susa iz slobodnog udarca,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.