SLAVNI ITALIJAN POSLAO PORUKU STAROJ DAMI: Juventusu je potreban Dušan Vlahović

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 21:04

SLAVNI ITALIJAN POSLAO PORUKU STAROJ DAMI: Juventusu je potreban Dušan Vlahović

Gigant u rezultatskoj krizi.

Interesovanje za srpskog napadača Dušana Vlahovića konstantno raste, a on iz nedelje u nedelju nastavlja da trese mreže u Seriji A.

Jedan od najzainteresovanijih je već duže vreme torinski Juventus koji motri na Dušana već nekoliko meseci. Legenda Stare dame, Alesio Takinardi, poslao je poruku upravi giganta iz Torina.

- Jesam li očekivao ovakvu krizu Juventusa? Iskreno nisam. Na početku sezone sam bio ubeđen da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boriti za Skudeto, a umesto toga će im biti užasno teško da stignu i do Lige šampiona. Četiri najbolja tima su trenutno superiorna - rekao je Takinardi za "Il Đornale", pa dodao:

- Juventusu su neophodni Vlahović i Zakarija da bi se vratili na vrh. Ja bih uradio sve da ih dovedem u Juventus. Perfektni su za 4-2-3-1 formaciju koju Masimilijano Alegri forsira već neko vreme-  rekao je Takinardi.

Dušan Vlahović je vodeći strelac Serije A, Srbin je na 16 mečeva postigao čak 13 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.