SLATKO-GORKI SASTAV: Dva imena koja raduju i jedno koje će itekako rastužiti zvezdaše (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLATKO-GORKI SASTAV: Dva imena koja raduju i jedno koje će itekako rastužiti zvezdaše (SASTAVI)

Crvena zvezda želi da se pobedom u meču 20. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša oprosti od Beograda do prolećnog dela sezone, a trener Miodrag Božović je izveo, po mnogima, verovatno i najjači sastav.
Navijači Zvezde konačno će imati priliku da na terenu vide Gelora Kangu, koji se vraća nakon dvomesečne pauze prouzrokovane povredom na susretu sa Čukaričkim. Kako je forma crveno-belih u osetnom padu u poslednje vreme, a utisak je da upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nedostaje jedan klasičan plejmejker, na Kangi je da opravda epitet velikog pojačanja i igri Zvezde vrati lepršavost po kojoj je tim sa Marakane bio poznat prošle sezone.
Pored njega, u početnih jedanaest našao se i Srđan Plavšić, i to samo devet dana nakon što je protiv Mladosti iz Lučana doživeo na prvi mah veoma tešku povredu, za koju se, na sreću po Zvezdu, ispostavilo da nije toliko strašna.
Ipak, možda će navijačima najžalije biti to što neće dobiti priliku da se na pravi način oproste od doskorašnjeg ljubimca i jednog od najboljih stranaca u istoriji kluba, Huga Vijeire, pošto se njegovo ime ne nalazi među 18 fudbalera odabranih za ovaj meč.

SASTAVI:
CRVENA ZVEZDA: Manojlović – Petković, Le Talek, Fibel, Anđelković – Poletanović, Donald, Kanga, Ruiz, Plavšić – Sikimić
Klupa: Supić, Račić, Cvetković, Stojanović, Srnić, Ristić, Orlandić
RADNIČKI: Bajić – Petrović, Bulatović. Stanković, Radivojević – Arsić, Stanojević, A. Jovanović, Stojanović, Mrkić – Pavkov.
Klupa: Konovalov, Ignjatović, Živković, Kartal, Apostolović, Jovanović, Mitrović.


The post SLATKO-GORKI SASTAV: Dva imena koja raduju i jedno koje će itekako rastužiti zvezdaše (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pobedom overila jesenju titulu

Izvor: B92, 10.Dec.2016

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radničkog iz Niša sa 2:1 u 20. kolu Superlige Srbije i na taj način obezbedili titulu u jesenjem delu šampionata...Golove za pobednički tim postigli su Džon Ruis u trećem minutu i Mičel Donald u 23, dok je jedini pogodak za ekipu iz Niša postigao Milan...

Nastavak na B92...

Zvezda ozbiljno oslabljena u Surdulici

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2016, 10:41

Zbog javnih opomena protiv Radničkog suspendovani Ruiz i Donald..Crvena zvezda kroz tri dana u Surdulici spušta zavesu na prvi deo šampionata i sigurno da želi da se pobedom oprosti od navijača, ali put do novog trijumfa značajno će biti otežan usled neočekivanih izostanaka za taj meč protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.