Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORED KANGE: Iskusni napadač napada Radnički

 
Trener Crvene zvezde Miodrag Božović doneo je odluku da Petar Orlandić ostane na klupi, pa će napad Zvezde predvoditi Predrag Sikimić.

Crvena zvezda protiv Radničkog iz Niša na svom stadionu juri trijumf za overu jesenje titule, a u odnosu na utakmicu sa Voždovcem biće nekoliko promena.
 
Najvažnija je svakako ta da se u tim vraća Gelor Kanga, nakon dva meseca pauze.
 
Druga velika dilema predstavljalo je srce napada, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gde je Božović prelomio, pa će Predrag Sikimić predvoditi navalu tima sa Marakane, dok će Petar Orlandić meč početi sa klupe za rezervne igrače.
 
Pored njih, spreman je i Džon Ruiz.
 
 
The post PORED KANGE: Iskusni napadač napada Radnički appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin pobednički oproštaj od Marakane do proleća

Izvor: Mondo, 10.Dec.2016

Crveno-beli odličnom partijom savladali Radnički iz Niša...Bez obzira na rezultate narednog kola (u sredu i četvrtak), Crvena zvezda će zimsku pauzu dočekati na prvom mestu Superlige...Branilac titule je na svom stadionu savladao niški Radnički 2:1 (2:1)...Prednost domaćinu doneo je Džon Ruiz...

Nastavak na Mondo...

NIJE NI POČELO: Crvena zvezda već povela protiv Radničkog (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2016

Crvena zvezda je na perfektan način počela derbi meč protiv Radničkog iz Niša i povela u 3. minutu igre.. . Bio je to sjajan napad, Plavšić je centrirao, Sikimić je loptu glavom spustio do Ruiza, a Kostarikanac je bio milimetarski precizan 1:0. To će sigurno otvoriti utakmicu na stadionu ‘Rajko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.