SL: Remi Voždovca i Čukaričkog, Javor i Napredak ubedljivi

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Remi Voždovca i Čukaričkog, Javor i Napredak ubedljivi

Fudbaleri Voždovca i Čukaričkog igrali su večeras na Dušanovcu nerešeno 2:2 u osmom kolu Super lige Srbije Fudbaleri Voždovca i Čukaričkog igrali su večeras na Dušanovcu nerešeno 2:2 u osmom kolu Super lige Srbije.U dinamičnoj utakmici na krovu TC Stadion viđeno je dosta uzbuđenja, a gosti s Banovog brda su pola sata pre utakmice imali vođstvo od dva gola, međutim, tim Aleksandra Veselinovića nije uspeo da osvoji tri boda.Vodeći gol za Čukarički postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je Luka Stojanović u 34. minutu, da bi na 2:0, posle samo 30 sekundi u igri, povisio Veljko Birmančević u 60.Domaćin je vrlo brzo stigao do izjednačenja, pošto je već u 62. minutu Miloš Stojčev smanjo zaostatak, da bi izjednačenje i konačan rezultat u 65. postavio Nemanja Nikolić.Čukarički je posle ovog remija četvrti sa 16 bodova, dok je Voždovac 10. sa osam.Nešto ranije danas Javor je sa 3:0 pobedio Rad, dok je Napredak u Surdulici sa 4:1 slavio protiv Radnika.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE Čuki malo dva gola viška

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

Fudbaleri Voždovca i Čukaričkog igrali su na Dušanovcu nerešeno 2:2 u osmom kolu Super lige Srbije.. Kvota na pobedu TSC iz Bačke Topole protiv Mačve je 1.50. Meč se igra u nedelju od 19 časova.. U dinamičnoj utakmici na krovu TC Stadion viđeno je dosta uzbuđenja, a gosti s Banovog brda...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.